Wanneer zwangerschapsshoot inplannen - op hoeveel weken?

wanneer-zwangerschapsshoot-inplannen-hoeveel-weken

Op hoeveel weken plan je nu best je zwangerschapsshoot in?
Een zwangerschapsshoot wordt ingepland vanaf 28 tot 34 weken ongeveer.

Alles hangt ook een beetje van af hoe jij jezelf voelt. Heb je een wat kleinere buik (misschien maakt dat je wat onzeker maar nergens voor nodig),
dan plannen we bijvoorbeeld je shoot in op 34 weken.
Heb je wat last van kwaaltjes en ongemakjes, dan plannen we best wat vroeger in.

Waarom jouw zwangerschapsshoot op 28-34 weken?

Is dit sluitend, nee! Iets vroeger of later kan ook maar het moet vooral ook goed voor jou aanvoelen!
Ga je over die aantal weken, kom je natuurlijk al een pakje verder in je zwangerschap. Je lichaam bereidt zich ook voor op de komst van jullie kleine wondertje en de baby maakt zich ook klaar om af te dalen waardoor je meer ongemakjes kan ervaren.

Jouw mooie bolle buik op foto

Wat ben je prachtig mama! Echt waar! Tijdens de fotoshoot laat ik je een aantal poses aannemen waar jouw buik en je lichaam het best uitkomt. Geen schrik, deze poses zijn echt niet moeilijk en er is altijd ruimte voor een losse sfeer dus geen statische houdingen! Ik kijk waar jij het best en het comfortabelst bij voelt. Eén ding kan ik je beloven, je krijgt prachtige foto’s van je zwangerschap waar je blijft op terugkijken!



Ben jij klaar om deze mooie periode te laten vastleggen? Twijfel je of dit iets voor jou zou zijn? Heb je vragen wat er mogelijk is?
Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in om even te sparren (geen salesgedoe, heb ik zelf ook een hekel aan)!

Vorige
Vorige

Een tekstje vanuit mijn hart…

Volgende
Volgende

Waarom zou je een zwangerschapsshoot doen?