Zwangerschapsshoot met partner

Wil je ook enkele foto’s samen met je partner tijdens je zwangerschapsshoot? Dat kan!
Hieronder vertel ik je waarom dit juist zo waardevol is en een aantal ‘poses’ die jullie samen kunnen doen om mooie spontane foto’s te krijgen waar je partner achteraf moet toegeven dat het toch allemaal niet zo erg was. :)

zwangerschapsshoot-met-partner-voorbeelden

Waarom zwangerschapsshoot met je partner?

Tijdens je zwangerschapsshoot zorg ik voor een variatie aan foto’s. Zwangerschapsfoto’s met je partner zijn dan ook echt een pareltje daartussen! Jullie kijken zo hard uit naar de komst van jullie kindje, een nieuwe mijlpaal en zoveel liefde naar een nieuw begin en dat zie je ook terug in de foto’s, de liefde naar elkaar en naar jullie kleine wondertje. Alles draait om connectie bij deze foto’s en dat leg ik ook graag vast.

Voorbeelden

Hieronder kan je enkele voorbeelden terugvinden wat ik koppels laat doen om juist die spontane liefdevolle foto’s te krijgen.
Wat is jouw favoriet?

  1. Naar mij toe wandelen

Ik vraag jullie bijvoorbeeld om elkaar een hand te geven en naar mij toe te wandelen. Het doel is echt om met elkaar bezig te zijn en niet met mij en mijn camera. Jullie doen je ding, jullie praten met elkaar, halen herinneringen op… Al ben je bezig over wat je vanavond nog gaat klaarmaken, maakt niet uit! :)

Door jullie iets te doen te geven gaat de aandacht weg van wat we aan het doen zijn. Vergelijk het met een mini date :) Jullie gaan terug letterlijk met elkaar op stap, jullie connectie is waar het om draait!

zwangerschapsshoot-met-partner-voorbeelden

2. Een kus op je buik

zwangerschapsshoot-met-partner-voorbeelden

Dit is zo’n mooi moment als ik vraag aan de papa om een kus op je buik te geven! Het is even stilstaan en genieten. Ook jouw blik zal hierbij boekdelen spreken. Het is een heel liefdevol teder momentje die zeker niet mag ontbreken in je gallerij.

3. Partner achter jou met, de handen op je buik

Als je partner achter jou staat en hij zijn handen op je buik legt kan jij jouw handen er ook op leggen om terug die connectie te krijgen. Ofwel kan je beide dan vooruit staren, kan je ondertussen een babbeltje slaan of bijvoorbeeld ook naar elkaar eens kijken.

Op deze foto steelde Poppy (het paard) alvast de show waardoor ze beide liefdevol naar hun paard aan het kijken waren. Een zwangerschapsshoot is namelijk voor alle gezinsleden of het nu 2 of 4 ‘poten’ heeft! :)

zwangerschapsshoot-met-partner-voorbeelden

4. Naar elkaar kijken

Door jullie naar elkaar te laten kijken, ontstaat er al meteen een liefdevol momentje. Wat zijn jullie trots om als mama en papa hier te staan en wat kijken jullie uit naar dat moment!

Ben ik de enige die smelt van die blikken?! ❤

5. Elkaar een kus geven

Geef elkaar een kus en hou jullie beide handen op jouw buik. Door steeds het contact met je buik te bewaren, wordt telkens dat momentje van liefde en het uitkijken naar benadrukt.

Zwangerschapsfoto’s draaien rond connectie en liefde.
Ben jij klaar om op mini date te gaan en prachtige herinneringen te hebben aan deze bijzondere periode?

zwangerschapsshoot-met-partner-voorbeelden

Volgende
Volgende

Een tekstje vanuit mijn hart…