7 ideeën voor originele communiefoto's buiten

Communie of lentefeest dit jaar en foto’s nodig van je kind? Je denkt eraan om er iets speciaals van te maken, niet zomaar the usual communie of lentefeest foto’s, nee iets bijzonders! Bring it on :) Misschien kan ik je hieronder inspireren met een aantal ideeën!

1. Kinderboerderij

Is je kind helemaal verzot op dieren? Dan is dit misschien wel een leuk idee om als locatie een kinderboerdij te kiezen. Er schuilt zoveel liefde daar en de mogelijkheden zijn enorm. Close ups met een aantal dieren, foto’s waar je kind de dieren eten geeft of in alle rust leunend tegen een hok kijkend naar de omgeving. Ik zie ze al terug voor mij de plaatjes, jij ook? Als je kind een grote dierenvriend is, zal dit zeker in de smaak vallen!

2. Instrument

Speelt je kind een instrument? Dan is het fijn om dat in de fotoshoot te betrekken. Iets doen wat je graag doet, straal je altijd uit op foto.

originele-communiefoto's-buiten

3. Muur Geraardsbergen

Misschien is je kind wel een fietsfan en wil hij/zij graag eens op de muur van Geraardsbergen klimmen. Leuke actiefoto’s op een prachtige locatie. Met een mooi avondzonnetje erbij wordt het magisch!

4. Kermis

Uiteraard door corona is dat nu niet mogelijk maar in andere tijden is dit echt een aanrader. Er is zoveel kleur op de kermis, zoveel actie! Heel veel mogelijkheden en vooral heel veel plezier!

originele-communiefoto’s-buiten

5. Survival park

Is je kind een echte avonturier, dan is een survival park misschien wel iets? Door ze een bepaalde activiteit te laten doen, zijn ze helemaal afgeleid van de camera, zullen ze zich gewoon amuseren en dat zal je terug zien op de foto’s.

6. Verf

Het lijkt misschien een zot idee maar waarom niet? Met verf spelen of kleurbommen gebruiken. Dit kan doordat je een kind een witte t-shirt aanheeft of in de vorm van een ‘kunstwerk’ die ze mogen maken op een schildersezel waar ze volledig kunnen losgaan! Dit doe je uiteraard wel niet met de communiekledij :) Het zorgt voor actie en eigenlijk ook gewoon iets wat lijkt dat ze niet mogen, ze zich gewoon zullen amuseren! Kleurrijk, speels en energiek!

7. In the city

Chique, helemaal opgekleed in een stad. Ik kan je garanderen dat je kind alvast veel bekijks zal hebben! De stad heeft iets klassieks maar toch elegant en stijlvol. Foto’s die er gegarandeerd uitspringen! Ook nu met corona is dit minder aan te raden.

originele-communiefoto’s-buiten

Conclusie:

Gewoon een superleuke activiteit waar je kind veel plezier aan heeft en de foto’s boekdelen zullen spreken! Alles hangt uiteraard ook af of je foto’s van je kind met de communiekledij of gewone vrijetijdskledij wil (of beide). Spreekt voor zich dat je niet met communiekledij op een survival parcours gaat maar ik wou je gewoon even doen nadenken. Wat vind jouw kind leuk? Wat zou hen echt omver blazen? Denk outside the box!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren! Heb je een idee in je hoofd die je zou willen uitwerken voor je kind? Neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken via deze link.


Wil je even sparren of vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Vraag hieronder een gratis gesprek aan.

Vorige
Vorige

8 locaties voor fotoshoot communie/lentefeest Oost-Vlaanderen

Volgende
Volgende

5 tips voor communiefoto's